[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_icon icon_fontawesome=”fa fa-users” color=”purple” size=”xl” align=”center”][vc_column_text]Sørg for at dine ansatte har de verktøy de trenger når de skal ut og selge ditt produkt. Full CRM og salgsstøtte.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_icon icon_fontawesome=”fa fa-money” color=”green” size=”xl” align=”center”][vc_column_text]Hold komplett oversikt over økonomien og lønn til dine ansatte.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_icon icon_fontawesome=”fa fa-truck” color=”peacoc” size=”xl” align=”center”][vc_column_text]Med en ERP-løsning får du bedre oversikt over dine innkjøp hva du har på lager og logistikken rundt.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_icon icon_fontawesome=”fa fa-cubes” color=”purple” size=”xl” align=”center”][vc_column_text]Vi utvikler integrasjoner som er tilpasset dine behov. Finnes ikke funksjonen idag kan vi lage den.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][heading text=”ERP – For din bedrift” tag=”h2″ class=”section-title”][vc_column_text]

Vi leverer løsninger som gjør det enkelt å utføre arbeidsoppgaver som fakturering, regnskap, kundeoppfølging, lagerstyring, analyse, timeregistrering og lønn i en integrert løsning.

Vi kan tilby mange plattformer, og tilpasser den ut ifra den arbeidsmetoden som vil passe dere best.

Om dere er en- eller flere brukere i bedriften kan dere være trygge på at løsningen kan utvides med mer funksjonalitet når virksomheten og behovene vokser.

Vi har mange hyllevare-løsninger som passer rett inn for  de fleste på SMB-markedet, men for enkelte kan det være en stor oppgave å implementere et nytt ERP-system og krever derfor nøye planlegging.

Vi hjelper deg med å analysere behovet , tilpasse løsningen og gir deg opplæring, slik at du får mest mulig utbytte av løsningen.

Trenger du å integrere nettløsninger, kassepunkter , digital arkiv eller arbeidsflyt med systemet, kan vi bistå med det også.

Et godt ERP-system bør dekke de behov du har i dag, men samtidig være skalerbart slik at det kan vokse sammen med din bedrift.

[/vc_column_text][vc_btn title=”Kom i gang!” style=”3d” color=”sky” i_icon_fontawesome=”fa fa-pencil-square-o” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.visjonit.no%2Fkontakt%2F|||” add_icon=”true”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2158″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_icon icon_fontawesome=”fa fa-black-tie” color=”black” size=”xl” align=”center”][vc_column_text]Våre Visma og Mamut sertifiserte konsulenter hjelper deg med prosjektering, implementering, tilpasning og opplæring.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_icon icon_fontawesome=”fa fa-phone” color=”juicy_pink” size=”xl” align=”center”][vc_column_text]Ikke bare hjelper vi deg med å finne riktig løsning og implementeringen av den, men vi er her for deg når du skulle ha behov for hjelp. Les mer om vår Support 24/7 tjeneste.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]