Min IT-avdeling

[vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][heading text=”Din bedrifts IT-avdeling, når du trenger den.” class=”section-subtitle”][heading text=”Min IT-avdeling” class=”section-title”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text el_class=”font-size-18 margin-top-0″]

Er IT-løsningen dere bruker i idag den beste for din bedrift?

Unngå uforutsette kostnader til brukerstøtte og drift med «Min IT-avdeling».

Når du velger Itevo som samarbeidspartner får du:
– En IT-løsning som er tilpasset de behovene din bedrift har.
– En strategisk IT-plan, vi kaller det Fremtidsplan™.
– En fast pris per måned, ingen overraskelser.
– Ett kontaktpunkt for alle IT-henvendelser.
– Leverandørstyring, ikke la dine underleverandører leke pekeleken.
– Dedikerte ressurser som kjenner din bedrift og din bransje.
– Riktig ressurs med en gang, ingen linje-support.

En ny digital hverdag

Min IT-avdeling sørger for at dine IT-løsninger jobber for deg, og ikke mot deg. For de fleste bedrifter er IT-løsninger blitt så viktig at de ikke klarer seg uten, ikke engang i noen timer. Når dine systemer ikke er tilgjengelig eller ikke fungerer som de skal så taper du penger, vi sørger for at du ikke havner i den situasjonen.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text el_class=”font-size-18 margin-top-0″]Itevo har tatt sin erfaring fra store internasjonale selskaper og lagt den til grunn for hvordan vi håndterer våre kunders systemer. Vi forsøker å stor grad å standarisere der det er hensiktsmessig og sørger for å strømlinjeforme leveranser, og brukeropplevelsen blir bedre av det.

Men ikke alle løsninger passer like godt for alle, derfor har vi også lagt vekt på å kunne tilby skreddersøm og tilpassede løsninger til bedrifter som ønsker det. Vi er en IT-avdeling for din bedrift, ikke bare et sted å ringe når ting ikke fungerer.

Likt utgangspunkt

Våre kunder har selv erfart fordelen med å gå over til vår modell for forvaltning av IT. Ved å snu på tankegangen rundt drift, brukestøtte og forvaltning av IT så stiller vi i Itevo oss i den posisjonen at når dine systemer ikke fungerer som de skal så er det også langt mindre lønnsomt for oss.

Det er jo slik det burde være?[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_icon icon_fontawesome=”fa fa-phone” color=”juicy_pink” size=”xl” align=”center”][heading text=”Tilgjengelig 24/7″ tag=”h4″ class=”widget-title”][vc_column_text el_class=”font-size-18 margin-top-0″]Vi er alltid tilgjengelig, enten via chat, telefon, e-post eller sosiale medier. Om du trenger oss så er vi der.

Trenger du assistanse kan du også starte en supportsak direkte fra skrivebordet på din PC eller Mac.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_icon icon_fontawesome=”fa fa-black-tie” color=”black” size=”xl” align=”center”][heading text=”Min IT-ansvarlig” tag=”h4″ class=”widget-title”][vc_column_text el_class=”font-size-18 margin-top-0″]Det er greit å ha noen som kjenner deg, og din bedrift.

Det er derfor du hos oss følges opp av din egen IT-ansvarlig, han eller hun har blant annet ansvaret for ajourhold av din Fremtidsplan™ og at vi når de målene vi har satt sammen.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_icon icon_fontawesome=”fa fa-money” color=”green” size=”xl” align=”center”][heading text=”Fast pris” tag=”h4″ class=”widget-title”][vc_column_text el_class=”font-size-18 margin-top-0″]Unngå variable kostnader med Min IT-avdeling. Vi lager en fastpris for deg basert på dine behov og ønsker.

På den måten vet du hva du skal betale før regningen kommer.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1489747408593{background-image: url(https://usercontent.one/wp/www.visjonit.no/wp-content/uploads/2017/01/blueprints-1837238_1920.jpg?id=2526) !important;}”][vc_column][vc_cta h2=”Derfor bør du velge «Min IT-avdeling»” h4=”Hjelp når du trenger det.” color=”purple” add_button=”bottom” btn_title=”Kontakt oss!” btn_color=”sky” btn_size=”lg” btn_i_icon_fontawesome=”fa fa-phone” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.visjonit.no%2Fkontakt%2F|||” btn_add_icon=”true” btn_custom_onclick=”true” el_class=”font-size-18 margin-top-0″]Tjenesten «Min IT-avdeling» er laget for SMB-markedet i Norge og adresserer behovet for en endring i hvordan SMB-bedrifter kjøper og forvalter teknologi.

Alt for lenge har fokuset vært på å «holde lysene på», og lite ressurser har blitt brukt til å tenke hvordan de teknologiske investeringene skal hjelpe bedriften til å nå flere kunder, optimalisere bruken for de ansatte og så videre.

Grunnen til dette er ofte at små og mellomstore bedrifter sjelden har ressurser til å ansette en hel IT-avdeling, og når man kjøper tjenester av mange leverandører så er det til slutt opp til kunden å ha full oversikt og sørge for at alle drar i samme retning.

«Min IT-avdeling» skal gi våre kunder mer tid til det de er gode på, vi tar oss av resten.[/vc_cta][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_icon icon_fontawesome=”fa fa-umbrella” color=”black” size=”xl” align=”center”][heading text=”Lei av «pekeleken»?” tag=”h4″ class=”widget-title”][vc_column_text el_class=”font-size-18 margin-top-0″]Unngå at dine leverandører leker “pekeleken” når et problem oppstår. Vi tar hånd om dine leverandører for deg.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_icon icon_fontawesome=”fa fa-question” color=”orange” size=”xl” align=”center”][heading text=”Kurs og opplæring” tag=”h4″ class=”widget-title”][vc_column_text el_class=”font-size-18 “]Kurs og opplæring er viktig, men blir ofte valgt vekk på grunn av tid og kostnad. Derfor tilbyr vi tilpassede kurs som dine ansatte kan ta, når det passer de.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_icon icon_fontawesome=”fa fa-heartbeat” color=”juicy_pink” size=”xl” align=”center”][heading text=”Drift og overvåkning” tag=”h4″ class=”widget-title”][vc_column_text el_class=”font-size-18 margin-top-0″]Vi overvåker klienter, servere og nettverk og sørger for å holde de oppdaterte og sikret, samme om de er i skyen eller på serverrommet.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_icon icon_fontawesome=”fa fa-cubes” color=”purple” size=”xl” align=”center”][heading text=”Tilpasset din bedrift” tag=”h4″ class=”widget-title”][vc_column_text el_class=”font-size-18 “]Ikke alle har de samme behovene, og kanskje har du noen som idag tar seg av deler av drift eller support. Min IT-avdeling skalerer til alle behov og lar seg tilpasse til det din bedrift trenger.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]