Vi hjelper deg å velge

[vc_row el_class=”transparent-bg-white” css=”.vc_custom_1486129880800{background-image: url(https://usercontent.one/wp/www.visjonit.no/wp-content/uploads/2017/01/light-bulb-1407610-1.jpg?id=2268) !important;}”][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_icon icon_fontawesome=”fa fa-cloud” color=”sky” size=”xl” align=”center”][vc_column_text]Det er ikke bare én sky. Antallet leverandører og applikasjoner som er tilgjengelig vokser for hver dag.

Å holde seg oppdatert på hva som finnes der ute, og vite hvilken man skal velge kan være veldig vanskelig.

La oss hjelpe deg.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_icon icon_fontawesome=”fa fa-truck” color=”custom” size=”xl” align=”center” custom_color=”#dd5f5f”][vc_column_text]Har du lokale installasjoner idag, men ønsker å flytte alt eller deler til skyen? Vi har lang erfaring med migrering til sky-løsninger.

Vi kan hjelpe med prosjektstyring, implementering og videre drift.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_icon icon_fontawesome=”fa fa-heartbeat” color=”juicy_pink” size=”xl” align=”center”][vc_column_text]Trege applikasjoner eller tjenester?

Vi utfører  komplett helsesjekk av servere, nettverk, klienter og annen relevant infrastruktur. Dette utføres ad-hoc eller som en løpende tjeneste. Ta kontakt for mer informasjon.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][heading text=”Hodet i skyen” tag=”h2″ class=”section-title”][heading text=”føttene på jorda” class=”section-subtitle”][vc_column_text]Vi er betrodde rådgivere for våre kunder, med hodet godt plantet i skyen. Vår filosofi er at det er en sky-tjeneste til alle bedrifter, men ikke alle tjenester passer i skyen.

Våre kunder vet at når vi kommer med et råd så er det basert på hva som er best for de, ikke hva vi tjener mest på.

Basert på dine ønsker og målsetninger sørger vi for at du får den eller de plattformene som passer din bedrifts målsetning og kostnadsbilde.[/vc_column_text][vc_btn title=”Kontakt oss!” style=”3d” color=”sky” i_icon_fontawesome=”fa fa-pencil-square-o” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.visjonit.no%2Fkontakt%2F|||” add_icon=”true”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”2215″ img_size=”full”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]